vrijstaand woonhuis Bernheze

Via een bevriend stel dat momenteel zelf aan het bouwen is, zijn we terecht gekomen bij Johan van de Akker.
Toen Johan voor de eerste keer bij ons kwam, hadden we een optie op bouwgrond, een mooie kavel met vrij uitzicht op het weiland. Voor ons een droomplek en een geweldige mogelijkheid om er ook ons eigen droomhuis te realiseren. Alleen nog ons eigen huis verkopen…
We hebben een vrijblijvende afspraak gemaakt om te kijken of we een ‘klik’ hadden en besproken wat onze wensen waren. Johan had al prima voorwerk gedaan. Hij had kennis genomen van de kavel, de omgeving e.d. en dat maakte op ons een hele professionele indruk.
Direct na onze eerste afspraak kwam hij al met een ontwerp wat ons enorm aansprak. Johan had het juiste gevoel precies weten te pakken en om weten te zetten in een prachtig stijlvol ontwerp.

Een eigentijds woonhuis met vele ‘spannende’ en bijzondere details. Een woonhuis dat perfect past in de omgeving en ook veel weg heeft van een schuurwoning, wat wij ook graag in onze woning terug wilden zien.

Wij hebben onze samenwerking met Johan gedurende het traject als heel prettig ervaren. We hebben echt het gevoel dat we samen iets moois ontworpen hebben,
onze eigen ideeën en voorstellen zijn samen met die van Johan versmolten tot een geheel.
Johan is heel doelgericht, nauwkeurig, deskundig en creatief. Maar vooral ook zijn enthousiasme heeft ons al heel snel doen beslissen om met hem in zee te gaan.

We zijn dan ook enorm blij en tevreden met het eindresultaat. Vlak voor het definitieve ontwerp op tafel lag, verkochten we ons huis. Nu kunnen we dus echt aan de slag en daar hebben we enorm veel zin in!

- Dennis & Fieke